Αρχική σελίδα Η εταιρεία Προϊόντα Προσφορές Μας εμπιστεύτηκαν Υπηρεσίες Επικοινωνία
Γλώσσα:
 Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Κεντρική Ελλάδα από το 1983 παρέχοντας με απόλυτη εξειδίκευση ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις οργάνωσης και εξοπλισμού επιχειρήσεων και μονάδων στους τομείς της μαζικής εστίασης και του Laundry.
 

Electrolux Professional Η επιχείρηση λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος (Θεσσαλία – Ήπειρος – Στερεά Ελλάδα – Σποράδες) της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Electrolux Professional. Η Σουηδική πολυεθνική εταιρεία, είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα επαγγελματικών μηχανών όλου του κόσμου και για περισσότερο από ένα αιώνα προσφέρει στους επαγγελματίες μηχανές υψηλών προδιαγραφών.
PizzaGroupEmainoxEnofrigoTecnoekaCacciatoriColtellerie PaolluciLauterjungTognana PorcellaneΟι εγκαταστάσεις μας
Στη Λάρισα, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, λειτουργεί το κεντρικό κατάστημα με μεγάλη έκθεση, τμήμα μελετών και σχεδιασμού, σύγχρονη μονάδα service και αποθήκη ανταλλακτικών με μηχανογραφημένο σύστημα logistics.

Μελετάμε και προτείνουμε
Η εταιρία διαθέτει καταξιωμένα στελέχη, μελετητές, αρχιτέκτονες και διακοσμητές με πολύχρονη εμπειρία, οι οποίοι αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν τις εγκαταστάσεις σας, αξιοποιώντας το ιδιόκτητο λογισμικό βασισμένο σε CAD και να σας προτείνουν για κάθε περίπτωση τη βέλτιστη λύση από άποψη καινοτομίας, εργονομίας και οικονομίας σύμφωνα με τις εκάστοτε προδιαγραφές HACCP και απαιτήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου.

Εξοπλίζουμε και συντηρούμε
Διαθέτουμε σε όλες τις πόλεις της εμβέλειας μας (Κεντρική Ελλάδα), εξειδικευμένους τεχνικούς που συνδυάζουν τεχνογνωσία με πολύχρονη εμπειρία και οι οποίοι αναλαμβάνουν την τοποθέτηση του εξοπλισμού, την εκπαίδευση στην λειτουργία του  χωρίς προβλήματα. Στο τελευταίο συμβάλλει αποφασιστικά η σύγχρονη μονάδα service και η πλήρως ενημερωμένη αποθήκη ανταλλακτικών με μηχανογραφημένο σύστημα logistics.

Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό
Κάθε έργο παραδίδεται με απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των όρων που έχουν προσυμφωνηθεί.
Η επιχειριματική φιλοσοφία της επιχείρισης βασίζεται στη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη.Σαν αποτέλεσμα έχουμε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και το όνομα ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Professional να αποτελεί εγγύηση για μια οικονομική και ιδιαίτερα αποδοτική εγκατάσταση και λειτουργία εξοπλισμού μαζικής εστίασης και Laundry.

© 2010 Σουλιώτης Ε.Π.Ε. All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Designed and developed by Wizcom O.E.