Αρχική σελίδα Η εταιρεία Προϊόντα Προσφορές Μας εμπιστεύτηκαν Υπηρεσίες Επικοινωνία
Γλώσσα:
 Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Κεντρική Ελλάδα από το 1983 παρέχοντας με απόλυτη εξειδίκευση ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις οργάνωσης και εξοπλισμού επιχειρήσεων και μονάδων στους τομείς της μαζικής εστίασης και του Laundry.
 

Electrolux Professional Η επιχείρηση λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος (Θεσσαλία – Ήπειρος – Στερεά Ελλάδα – Σποράδες) της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Electrolux Professional. Η Σουηδική πολυεθνική εταιρεία, είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα επαγγελματικών μηχανών όλου του κόσμου και για περισσότερο από ένα αιώνα προσφέρει στους επαγγελματίες μηχανές υψηλών προδιαγραφών.
PizzaGroupEmainoxEnofrigoTecnoekaCacciatoriColtellerie PaolluciLauterjungTognana Porcellane

Επαγγελματικός εξοπλισμός


                                                                                                                                                   

Εταιρικό προφίλ

   
                     

Εξοπλισμός κουζίνας

Για τον  σωστό και πλήρη εξοπλισμό κάθε επαγγελματικής κουζίνας παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Η πρωτοπόρος εταιρεία ELECTROLUX PROFESSIONAL έχει την μεγαλύτερη γκάμα επαγγελματικών συσκευών στον κόσμο και μπορεί να εξοπλίσει οποιαδήποτε κουζίνα (τοπική – εθνική – διεθνή) ανεξαρτήτως μεγέθους. Η εταιρία μας πέρα από την προμήθεια και τακτική συντήρηση του εξοπλισμού παρέχει δωρεάν τη μελέτη διαμόρφωσης του χώρου της κουζίνας και προτείνει τον βέλτιστο συνδυασμό απόδοσης ανάλογα με την επένδυση.

Εξοπλισμός πλυντηρίων

Τα συστήματα πλύσης βρίσκουν εφαρμογή σε μεγάλη κατηγορία επιχειρήσεων και φορέων, όπως Ξενοδοχεία, Κλινικές - Νοσοκομεία, Στρατιωτικές εγκαταστάσεις, Σχολικές μονάδες - Νηπιαγωγεία, Στεγνοκαθαριστήρια κλπ. Ειδικά τα συστήματα παρέχουν πρόσθετη οικονομία στη λειτουργία, είναι απόλυτα συμβατά με την οδηγία RoH5 και είναι ανακυκλώσιμα σε ποσοστό 95%. Ταυτόχρονα μειώνουν την κατανάλωση νερού σε ποσοστό εώς και 70%.

Συμπληρωματικός εξοπλισμός

Σε καιρούς ιδιαίτερα απαιτητικούς όπου κυριαρχεί η ανάγκη για σταθερές αξίες και ποιότητες έχει γίνει επιλογή ανάμεσα σε καταξιωμένους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, κυρίως από Γερμανία και Ιταλία, ώστε να προσφέρεται μεγάλη ποικιλία και σε Προϊόντα συμπληρωματικού εξοπλισμού, όπως σκεύη και εργαλεία κουζίνας(χύτρες, κατσαρόλες, τηγάνια, μαχαίρια κλπ) επιτραπέζιου εξοπλισμού σερβιρίσματος (πιάτα, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια)

Εξοπλισμός ειδικών καταστημάτων

Στις εγκαταστάσεις μας διατίθενται, ολοκληρωμένος εξοπλισμός καθώς και συστήματα αποθήκευσης προβολής και πωλήσεων για την κατηγορία εξειδικευμένων καταστημάτων όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, Super & Mini Market κτλ. Όλα είναι επιλεγμένα από καταξιωμένες βιομηχανίες και συνοδεύονται από απόλυτη εγγύηση καλής λειτουργίας.
Κατεβάστε το έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf)
© 2010 Σουλιώτης Ε.Π.Ε. All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Designed and developed by Wizcom O.E.